Flyttstädning Uddevalla

Adra Transport – flyttstädning Uddevalla

Service med kvalité

Behöver du i Uddevalla flyttstädning? Med med är 15 års erfarenhet vågar vi lova att vi kan det här med flytt & transport. Vårt team av duktiga medarbetare är hängivna sina jobb och älskar att ge kundservice i toppklass! Alla som vänder sig till oss kan känna sig 100 procent trygga i att få ett väl utfört arbete till en rimlig kostnad. Ruavdraget, det kan du få skattereduktion med. Läs mer HÄR.

Om oss

Kompetensen är hög inom de områden som vi är verksamma. I över 15 år har vi erbjudit våra tjänster, alltid med fokus på nöjda kunder. Klicka här för att läsa mer om oss.

Flyttstädning Uddevalla

Transporter

Behöver du hjälp med en transport så erbjuder vi detta. Både i när- och fjärrområdet. Kontakta oss för mer information.

Städning & bemanning

Även städning erbjuder vi och inte nog med det! Behöver ditt företag extra förstärkning med personal? Anlita oss i så fall!
Flyttstädning Uddevalla

Vad vi erbjuder för tjänster

Flyttstädning Uddevalla

Vi är ett företag inom städning och rengöring. Nöjda kunder är vårt främsta fokus!

Transport

Både små och stora transporter erbjuder vi, ingenting är omöjligt för oss. Behöver du vår hjälp i eller i omnejd av Uddevalla hjälper vi till, liksom med transporter inom en 20-mils radie. Även utrikes transporter.

Flyttning

Slipp stressen som det är att flytta och låt oss göra jobbet! Då kan du fokusera på annat än den betungande flytten.

Städning

Det mesta inom städning kan du få hjälp med. Oavsett om det är ett engångsuppdrag eller om du vill abonnera på en städtjänst.

Bemanning

Under hektiska perioder kan det vara gott för dig som företagare att veta att du alltid kan anlita oss för att bemanna upp!

 

 

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

ADRA TRANSPORT

AFTONBRISVÄGEN 8B, 451 61 Uddevalla

070-471 96 07

info@adratransport.com

Flyttstädning Uddevalla

Vi vill vara den firma som du anlitar i första hand för transport, flytt, flyttstädning eller bemanning i Uddevalla. Noggrannhet och kvalitet går igen i allt som vi utför.

Flyttstädning Uddevalla